Assortiment en bestellen


Handleiding bestelsite:

De bestelsite mijnnaamplaat geeft u de gelegenheid om een naamplaat volledig naar wens samen te stellen. De werkelijke bestelling vindt altijd via één van onze dealers plaats.

1) Selecteer uw artikelgroep.
Onder de button catalogus staat het volledige assortiment naamplaten. Doormiddel van een muisklik selecteerd u het gewenste product.

2) Selecteer uw artikel.
Vanuit de gekozen artikelgroep kunt u door een muisklik het gewenste artikel selecteren.

3)Ontwerp uw bord:
In het volgende scherm kun u het gekozen artikel aanpassen aan uw specifieke wensen. U kunt kleur, lettertype en gewenste indeling aanpassen in dit scherm. Is uw artikel naar wens drukt u op de blauwe knop bestel dit bord.

4) Bevestig uw reservering:
Vul hier uw gegevens in en kies een dealer bij u in de buurt. Bij deze dealer kunt u de bestelling betalen en ophalen. Wanneer alles in ingevuld druk dan op de knop bevestig uw reservering. Na het indrukken van deze bevestiging ontvangt u een opdrachtnummer waarmee u naar de gekozen dealer kunt om de bestelling af te ronden.

Assortiment

Schoenmaker Bergen op zoom Schoenmakerij Bergen op zoom Schoenmaker Bergen op zoom Schoenmakerij Bergen op zoom Schoenmaker Bergen op zoom Schoenmaker Bergen op zoom

Ingrid, Sjaak

Contact

Sint-Josephstraat 26
Bergen op Zoom
4611 ML
info@saddlersboz.nl
0164 247 424

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!